Posetite Boliviju i doživite nezaboravne dane…

Šarenolika, mistična i sve ono između toga, Južna Amerika kuca u ritmu zaraznog, večnog bubnja. Zarobljena u haosu karnevala u Riju, odjekuje na kolumbijskim karipskim plažama i cvetajući oko vrhova Anda, šumeći iz rafala duhova na hiljade fijesti, dinamični ritam južnoameričkog načina života je smiren udaljenim prostranstvima i antičkim gradovima.

Od besprekorne Patagonije, večnog Galapagosa i poznatog Peruanskog Maču Pikču, Južna Amerika daje svoju dušu onima koji traže njenu neograničenu prirodnu lepotu, prijateljski nastrojene ljude i besprekorne spektre boja. Bilo da su u pitanju magle argentinskig Iguazu vodopada, vrele džungle Amazona ili poznata vina Čilea, ovaj fascinantni kontinent je riznica nezaboravnih iskustava koja samo čekaju da budu otkrivena.

Odvažna i drska, Bolivija podiže putnike do svojih vrtoglavih visina sa svojim predelima koji oduzimaju dah, legendarnim obeležjima i bogatom, ponosnom nasleđu. Ona je energično, enigmatsko parče južnoameričke magije – živa uz strast, okupana bojama, povezana sa prošlošću ali živi u budučnosti. Ako je izostavite sa svog spiska destinacija koje želite da posetite, mnogo gubite. (LuxLife)