Predstavljamo luksuzne hotele sa očaravajućim pogledom koji oduzima dah…

Grčka – Hotel i odmaralište Mykonos Grand, smešten direktno na plaži Ajos Joanis, obezbeđuje smeštaj sa 5 zvezdica, usred kaldrmisanih staza s pogledom na ostrvo Delos. U ponudi su raznovrsni sadržaji u modernom okruženju.

Meksiko – Capella Pedregal, najpoznatija banja u odmaralištu Cabo San Lucas, smeštena je na najjužnijem mestu meksičkog poluostrva. Hotel je izuzetno luksuzan, i naravno, spada u kategoriju hotela sa pet zvezdica.

Japan – Mandarin Oriental Hotel u Tokiju deo je Mandarin Oriental Hotel Grupe koja je ugledni i nagrađivani vlasnik nekih od najluksuznijih hotela, odmarališta i rezidencija koje se nalaze na najlepšim destinacijama širom sveta.

Peru – Maču Pikču Sanctuari Lodge je jedini hotel koji se nalazi pored ove drevne Inka tvrđave. Svojim gostima nudi izuzetno lak pristup drevnom gradu, od ranog jutra do kasno popodne, kada mogu da uživaju u pogledu i drevnoj istoriji. Odmaranje na terasi i degustacija egzotične peruanske kuhinje je gostima omiljena “aktivnost”. Idealno je mesto za opuštanje u senci izgubljenog grada.

SAD – Neverovatan hotel u Sedoni (Arizona) sa isto takvim pogledom na poznate Crvene planine. Inače, Sedona je grad koji godišnje poseti oko dva miliona turista, nastao u pustinji okružen planinama od crvenog kamena. Na ovom području uspevaju samo kaktusi, svuda je crveni pesak i temperatura je jako visoka.

Italija – Jedan je od najlepših i najstarijih luksuznih hotela na jezeru Komo, koji uvek nudi toplu dobrodošlicu i neverovatno prijatnu atmosferu. Profesionalno osoblje hotela odlično govori engleski, francuski, nemački i španski jezik i uvek je na raspolaganju da pruži neophodne turističke informacije.

Kanada – Ekskluzivni Hilton Hotel nudi fenomenalan pogled na Nijagarine vodopade koji su veličanstveni i itekako vredni obilaska.

Karibi – Planina od žada, kako u prevodu glasi naziv hotela Jade Mountain Resort nalazi se na padinama kraja i gradića Soufriere, poznatog po netaknutoj džungli i veličanstvenom pogledu na Piton planine. Vrhovi ove planine, sa prizorom magično plavog mora, postali su simbol ostrva, pa i čitavog Karipskog arhipelaga. Krase ih brojni vodopadi i staze koje odišu neverovatnom tropskom egzotikom. Nije ni čudo da je hotel, čije su gostinske sobe pogledom usmerene ka ovim veličanstvenim vrhovima, zaslužio epitet hotelskog raja i luksuza.

Francuska – Shangri-La Hotel Paris je deo zaostavštine porodice Bonaparta koji čeka ljubavnike i sanjare u jednom od najomiljenijih delova Pariza. U neposredoj blizini Ajfelovog tornja, deluje kao da je i on sastavni deo hotela. Specifičan je i po kitnjastom eksterijeru karakterističnom za period kada je nastao. Posetioci hotela okruženi su sa više umetnosti, kulture i istorije nego što može da se prihvati u toku jednog dana. Hotel sadrži 45 prefinjeno uređenih soba. Ukoliko ste umorni od upoznavanja Pariza, možete da se opustite u predivnom unutrašnjem bazenu. Pod staklenim krovom služe se savršeno pripremljena jela francuske kuhinje.

Kanada – Fairmont Chateau Lake Louise je smešten u samom srcu nacionalnog parka koji je pod zaštitom Uneska i pruža izuzetno iskustvo boravka kao i spektakularan pogled. (LuxLife)