Nesvakidašnje iskustvo mešanja dva vremena, tri kulture i načina života…

Upustite se u avanturu punu strahopoštovanja putujući kroz tri velike nacije – Rusiju, Mongoliju i Kinu. Od izobilja Moskve i St Petersburga, do blagodeti imerijalističkog Pekinga, putujte najpoznatijom železnicom u svetu kroz samo srce Sibira i puste travnate stepe Mongolije – ovo putovanje pokazuje železnička putovanja u najboljem svetlu.

Delom fantazija, a delom istorijska drama, Rusija deluje kao delo prvobitne fikcije. Knjiga sa bajkama od zamkovima, palatama i katedralama, ovo romantično mesto postavlja scenu za poznate priče o hrabrim šampionima, neverovatnim bogatsvima, poznatim kraljevskim porodicama i velikim tiranima. Ipak, prava magija ove dramatične zemlje su njeni očaravajuće jaki ljudi i distinktivna kultura, i to predstavlja izvor konstantne topline u masivnom dvorištu Rusije.

Kina deluje kao stotinu različitih raspoloženja, predela i zemalja spojenih u jedno. Neonski gradovi, udaljena sela, pustinje, zadimljene pijace i antički artefakti – to su sve nove avanture iza svakog ćoška. Čak i nakon celog života provedenog u Kini, i dalje bi postojale nove stvari koje treba videti, okusiti, diviti im se i doživeti ih u pravom smislu te reči.

Divlje lepote i izrazite udaljenosti Mongolije zarobili su maštu avanturista već duže vreme. Skromni monasi i radoznali nomadi okupirali su predeo prošaran jakovima, kamilama i ponekim gerima. Kako bi ste uronili i spojili se sa kulturom u potpunosti drugačijom u odnosu na sve ostale, jednostavno otputujte do daleke magične Mongolije. (LuxLife)