Renomirani hotelski lanac “Falkensteiner Michaeler Tourism Group” otvorio je prvi hotel u srpskoj prestonici. Namenjen je poslovnim ljudima i kongresnom turizmu.

“Futuristička arhitektura, moderan dizajn i prostrane sobe, izdvajaju hotel od drugih objekata u centru poslovnih događanja. Hotel je smešten na samo 4 km od centra srpske prestonice, a neobičan eksterijer i brojne pogodnosti za sve goste, bilo da su na poslovnom putu ili odmoru svakako izdvaja ponudu hotela od drugih u gradu“, rekao je Vasilijević.

Objekat je projektovao Boris Podreka koji kaže da ej ovo njegov prvi projekat u gradu u kome je rođen.

“Želja mi je bila da Beogradu donesem kvalitetnu arhitekturu srednje Evrope i tako je nastao ovaj hotel, koji za mene predstavlja nešto dublje, ne samo arhitekturu. ‘Falkensteiner Hotel Belgrade’ spoj je dva načela: lirskog i epskog, dva elementa: Feminine i Masculine“, objasnio je Podreka.

Hotel raspolaže sa 170 smeštajnih jedinica, od čega 26 luksuznih soba. Objekat ima šest kompletno opremljenih konferencijskih sala površine, kao i luksuznu salu za venčanja

Za ljubitelje cigara na raspolaganju je poseban salon. Za sve goste obezbeđena je i podzemna garaža sa 54 parking mesta, kao i besplatan internet.

Kada je reč o dodatnim sadržajima, hotel poseduje i spa centar, finsku saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje, kao i dve sobe za masažu. Svim gostima biće dostupna i fitnes zona opremljena najmodernijim spravama za vežbanje. Sa devetog sprata hotela gosti će moći da u isto vreme vežbaju i uživaju u pogledu na ceo grad.

Jedna od posebnih ponuda je i „Najbolji doručak u gradu“. Svim gostima, kao i posetiocima hotela biće omogućen obilan, zdrav i najukusniji doručak u Beogradu, piše u sopštenju hotela.

“Filozofija svih Falkensteiner hotela je da dolaskom u hotel svaki gost dolazi u svoj dom. Koncept WELCOME HOME gostima pruža osećaj kao da su kod kuće i to je još jedna jedinstvena ponuda hotela na Novom Beogradu.”

U okviru promotivnog perioda, koji će trajati do kraja januara 2013. godine, cena noćenja u hotelu biće 130 evra. (Mondo)