Na jednoj od najlepših planina Evrope, smeštena je brvnara koja omogućava gostima da uživaju u neverovatnom pogledu na Alpe…

Marco Polo, kombinovao je tradicionalan i savremeni stil i osmislio brvanu kao ni jednu do sada. Smeštena je u srcu Val d’Isère, Francuska. Udaljena je nekoliko metara od glavnog puta, što gostima pruža potpunu privatnost, ali ujedno i lak pristup centru ovog neverovatnog odmarališta.

Na površini od 1000 kvadratnih metara, brvnara poseduje 6 udobnih soba (sa kupatilom), u kojima se mogu smestiti 12 odraslih osoba i dvoje dece. Glavnu prostoriju čini otvorena dnevna soba koja se spaja sa trpezarijom, a spaja ih pucketanje vatre iz kamina. U sklopu je i šank, gde se služe veoma pitki kokteli, kao aperitivi ili pak da vas opuste dok gledate neki film na video-bimu. Glavna prostorija izlazi na ogroman balkon sa neverevtnim pogledom. Pogled na Alpe će vam prosto oduzeti dah svojim savršenstvom.

Ceo prvi sprat namenjen je gostima da se opuste, relaksiraju, uživaju i da ne misle ni o čemu. Wellness centar je jedan od izbora koji će vam omogućiti da se opustite, kao i specijalan zatvoren bazen koji je povezan sa saunama i hamamom. Odlično opremljena teretana, omogućava vam da trenirate i u parovima. Soba za zabavu opremljena je video igricama, bilijarskim stolom i pikadom.

Za goste koji vole da uživaju u klubovima, ova brvnara se pobrinula i za to. Potpuno opremljena, sa dim-mašinom, laserima, koktel barom, i uvek dobro raspoloženim osobljem. (LuxLife)