Za vreme praznika, putnici prve klase u avionima Air France, biće posluženi kavijarom i šampanjcem…

Samo za elitne “visoke letače”, najluksuznija internacionalna avio kompanija i dalje uvodi inovacije u svoje luksuzne usluge u toku leta, sve u cilju komfora bogatih i luksuznih klijenata.

Ove godine, Virgin Atlantic avio kompanija je to učinila uvodeći novu kabinu za klijente visoke klase i unapređujući obroke koje njima služi, a Etihad Airways su uveli organsku večeru u toku leta za putnike prve klase. S obzirom da su Nova godina i Božić blizu, Air France će svojim klijentima nuditi putovanje a kabini La Premire, kao neka ekskluzivna, ukusna jela, kako bi im taj let bio istinski refinisano iskustvo. Od decembra do jaunara, na letovima koji polaze iz Pariza, putnici će moći da uživaju u jedinstvenom predjelu, jedinstvenom “jajetu” Cavier Alverta Royal Eggxiting od Petrossiana.

Kao dugovečni ambasador luksuza, delikatesni kavijar od Petrossiana, daje potpuno novi pogled na ovu povoljnu prazničnu sezonu, pošto će biti poslužen u pomodnom transparentnom staklenom jajetu, zajedno sa specijalnom kašikom za serviranje.

Ovog decembra, putnici La Premiera će takođe moći da uživaju u ekskluzivnim gurmanskim obrocima Jacquesa Le Divelleca, poznatog francuskog kuvara i člana Servrair Culinary Studija, sa njegova dva posebna recepta; filet od iverka sa školjkama i mešavina plodova mora sa sosom od školjki.

U paketu sa kavijarom i morskom hranom, meni deserta je dizajniran od strane Lenotre, a Olivier Poussier je odabrao vina iz raznih francuskih regija, zajedno sa Taittinger Comets de Champagne 2000. (LuxLife)