Predivni smeštaj u japanskom ski centru Niseko…

Gouka je japanska reč za luksuz i to je upravo ono što ćete iskusiti ako tamo provedete zimske praznike. Gouka je jedinstvena kombinacija zapadne i japanske arhitekture, izgrađena od jakih kanadskih materijala od strane veoma veštih japanskih zanatlija.

Smeštaj i objekti su dizajnirani za maksimalni komfor i fleksibilnost za porodice i grupe prijatelja. Vlasnici, svi iskusni putnici i skijaši, obratili su puno pažnje sa ciljem da stvore modern i dobro postavljenu ski ložu sa modernim objektima zbog kojih se njihovi gosti osećaju kao kod kuće.

Posed je u potpunosti samo-održiva luksuzna kuća, sa fantastičnim pogledom na planinu Yotei, lociranu u srednjem-donjem selu Hirafu. Nalazi se na udaljenosti od 1 minuta od minibusa i kratke šetnje do nekoliko ekskluzivnih barova i restorana.

Smeštaj se sastoji od četiri spavaće sobe, dva inkorporirana apartmana, trećim kupatilom i plafonskim svodom. Gouka ima otvoren prostor dnevna soba-trpezarija-kuhinja koji omogućava idealnu kućnu atmosferu porodicama koje tu odsedaju. (LuxLife)