Ukoliko zaista tragate za potpunim mirom, ovo očaravajuće odmaralište u dolini Punakha, idealno je mesto za vas…

„Uma by Como“ odmaralište nalazi se u Butanu, u prelepoj oazi mira, dolini Punakha. Mesto koje će vas svojom lepotom „oboriti sa nogu“, koje vam pruža najlepši zalazak sunca uz nezaobilaznu romantiku, pružiće vam nesvakidašnju atmosferu. Ovde su vam dostupne i mnogobrojne aktivnosti, kao što je vožnja biciklom, splavarenje, pešačene kroz prekrasne predele… Ovo je moguće samo uz iskusnog vodiča, koji vam je obezbeđen. Posebnu prirodnu lepotu, pružiće vam reka Mo Chu.

Vile doline Punakha, dizajnirao je arhitekta Cheong Yew Kuan, koji se jasno fokusirao na komfor, omogućen udobnom spavaćom sobom i prirodnom svetlošću. Restoran i bar pružiće vam izvrsne specijalitete ovdašnjih kuvara, kao i uzbudljive koktele iskusnih barmena.

Shambala spa, dodatno će vas opustiti. Ovde su vam na raspolaganju vrhunski maseri, koji će vam predstaviti mnoštvo tehnika masiranja. Dustupno je i tradicionalno butansko kupatilo.

Što se smeštaja tiče, na raspolaganju je „Deluxe“ soba, po ceni od 400 američkih dolara za noć, za dve osobe, jednosobna vila za koju je potrebno izdvojiti 600 američkih dolara. Takođe, dostupna je i vila za 4 osobe, po ceni od 800 američkih dolara za noć. (LuxLife)