Prva stvar koja će vam pasti na pamet kada vidite Peak 8 Penthouse je Božić udaljen samo jedan korak…

Spektakularan pogled koji omogućavaju zidovi-prozori, donelo je da ovaj ski centar dostigne rang penthausa. Na površini od 60.000 kvadratnih metara, Peak 8 Penthouse je podeljen na tri nivoa. Ovaj prostor sadrži nekoliko soba sa pogledom na planinsko okruženje, sedam kupatila, dnevnu sobu i vinski podrum.

U cilju da se poveća osećaj udobnosti i topline, mešaju se neutralne boje sa bojama pomorandže, plamena i Sunca. Sve je uređeno uredno i sa stilom.

Kamen i drvo stvaraju vezu enterijera i eksterijera, dok tekstura i svetla unutrašnjosti vam dočaravaju osećaj prijatnosti i dobrodošlice.

Moderan, čist, ukrašen sofisticiranim detaljima je idealno mesto gde ćete provesti vaš zimski odmor. Ništa se ne može porediti sa zimskim čarolijama: nasmejani i veseli ljudi, crveni nosevi, ušećerene jabuke sa cimetom, sneg….

Breckenridge, Colorado je jedan od onih skijališta za koje se slobodno može reći da je kruna zimovanja. Predivno prebivalište je odličan primer savremene arhitekture koji spaja kamen, drvo, staklo i daje osećaj topline i udobnosti kao da je ćebe. (LuxLife)