Odmaralište „Serengeti“ u Nacionalnom parku Tanzanije, pružiće vam nesvakidašnji, potpuno specifičan odmor, prepun avantura…

Dobrodošlicu na aerodromu „Seronera“, osoblje hotela poželeće vam privatnim safarijem, koji će vas za 45 minuta dovesti do prekrasnog odmarališta „Serengeti“. Kompleks poseduje 77 apartmana i soba, koje predstavljaju oličenje potpunog komfora i luksuza. Dizajn enterijera urađen je u egzotičnom stilu. Stakleni zidovi, koji omogućavaju predivno buđenje uz prirodnu svetlost, i pogled na raskošnu lepotu Nacionalnog parka, superkomforni krevet sa baldahinom, pregršt egzotičnog dekora sa detaljima karakterističnim sa gotovo sve predela sveta, učiniće vaš odmor zaista raskošnim.

Naravno, suludo bi bilo boraviti u ovom delu Afrike, a ne iskustiti brojne avanture koje su ovde na dohvat ruke, kao što su safari, obilazak neverovatne prirodne lepote, skakanje padobranom, neizbežna uzbudljiva vožnja balonom… Osoblje hotela vam je na usluzi 24 časa dnevno, pa gotovo da možete sami da kreirate svoj put, odnosno istraživanje okolnih mesta. Oni će vam sigurno izaći u susret svojim vozilom prilagođenim ovim terenom, kao i iskusnim vodičem.

Nakon uzbudljivog dana, na baru bazena poslužen je lagani obrok, koji će vam uz zalazak sunca sigurno povratiti energiju. Uveče vas očekuje muzika, gde uz koktel možete sa ostalim gostima organizovati sutrašnji dan. Za vreme razmenjivanja utisaka o stečenim iskustvima u ovoj raskošnoj oblasti, možete se poslužiti večerom, koja će se spremati odmah ispred vas.

Cena noćenja u ovom luksuznom, i zaista vrhunski organizovanom odmaralištu kreće se od 590 američkih dolara… (LuxLife)