Oduvek ste maštali da živite na vodi u prostranom domu koji pluta na površini mora… sada možete ostvariti vaš san…

„Orsos Islands“ je austrijska kompanija koja je došla do nove i veoma uzbudljive ideje za ljubitelje luksuznog odmora. Kompanija nudi mogućnost da čovek sam napravi “ostrva” koji veoma liči na plutajuće domove. „Ostrvo“ ili „plutajući dom“ zauzima površinu 121 x 65 metara i ima ukupno šest dvostrukih soba, plus odvojeni kvart za osoblje (četiri člana).

Graditelji ostrva posvećuju posebnu pažnju na projekat „eko-prijateljstvo“, naročito na snabdevanje koji radi na solarnu energiju i vetar, i koji takođe koristi mesto oporavka od morske vode.

U pogledu pogodnosti i udobnosti, veštačko ostrvo ima sve što ljubiteljima luksuza može zatrebati: divan sunčani dek sa ležaljkama i udoban đakuzi, područje sa pokrivenim roštiljom i barom, pa čak i prostrano mesto za zabavu ispod vodene linije, koje je takođe idealan prostor za posebne događaje, okupljanja. Lep akvarijum, kuhinjica, restoran i bar se mogu naći na glavnoj palubi, dok gornja površina ima sve potrebne uslove i pogodnosti za druženje i zabavu.

Još jedna izuzetna karakteristika „Orsos ostrva“ je u tome što se lako mogu povezati međusobno, ali i sa kopnom, i tako formirajući zaista lep i zaista poseban stambeni park. (LuxLife)