Indija obiluje netaknutim planinama i brdima, od uzvišene lepote moćnih Himalaja do prelepih borovih šuma, voćnjaka i potoka…

U Indiji svetlucavi vozovi prolaze kroz ruralna sela u kojima se život nije menjao stotinama godina.

Maharaja Express je indijski luksuzan voz sa kapacitetom od osamdeset osam putnika. Njegova usluga i enterijer su ocenjeni sa pet zvezdica. Posetiocima je ponuđeno nekoliko različitih apartmana čiji je svaki kutak jedinstvena priča o Indiji odnosno “Indija u malom”: Deluxe Cabins, Junior Suites, Suites i Presidential Suites. Voz saobraća duž tri različite maršute, koje za avanturiste predstavljaju pravi doživljaj.

Enterijer odlikuje tradicionalan dizajn koji vam oduzima dah. Pravi pečat ambijentu daju komadi nameštaja izrađeni od trešnjinog drveta. Udobni kreveti i sofe, posteljina od svile, veliki restoran i bar – sve je to Maharaja Express. Inspiraciju za uređenje enterijera dizajneri su pronašli u kulturi Indije i u glamuroznosti koju sa sobom donosi umetnost ove zemlje.

Pomalo mračnom prostoru specifično osvetljenje daju lampe i lusteri “Vintage” dizajna koji se idealno uklapaju u ambijent. Sofisticiran i elegantan, Maharaja Express oduševljava ljubitelje tradicionalnog u enterijeru. (LuxLife)