Više od 140 godina, južni deo Francuske ponosan je na simbole gostoprimstva, gracioznosti i lepote koju poseduje hotel „ du Cap-Eden-Roc“.

Luksuzni hotel “Du Cap-Eden-Roc” krasi južni vrh Cap d’Antibes, smešten između Nice i Kana na veličanstvenoj Azurnoj oballi.

Predstavlja ekskluzivni sklop savršenstva i privatnosti, okružen vrtom i borovom šumom koje zauzimaju površinu od dvadeset dva kvadratnih metara, netaknute obale i neprevaziđeni pogled na Sredozemno more i ostrva Lerins.

Hotel “Du Cap-Eden-Roc”, oduvek je poznat po svojim luksuznim sobama, apartmanima i vilama. Nakon „osvežnog“ projekta obnove, koja je nedavno završena, hotel je ispunio sve zahteve na koje su sugestirali predhodni gosti.

Sobe i apartmani uređeni su u tradicionalnom, klasičnom, superior i deluks stilu, sa pogledom na cvetni vrt, park ili na more. Na vhu paviljona, nalazi se elegantna soba „Eden-Roc Suite“ koja ima izlaz na privatnu terasu sa pogledom na Sredozemno more. U sklopu ove prelepe sobe je i privatni đakuzi na otvorenom.

Hotel nudi potpunu privatnost i najbolje gostoprimistvo. Dve vile odvoje je od glavne zgrade i okružene su drvećem i tišinom. Veličanstvena vila „Eleana“ ima graciozni otvoren bazen i uslugu ličnog batlera, a nedavno renovirana vila „Les Cedre“ sada je opremljena i spoljnim đakuzijem. (LuxLife)