Istorijsko zdanje, još od doba Otomanskog carstva, „Ciragan Palace Kempinski“, uvodi nas u deo glamura u kojem su uživali mnogobrojni sultani…

Enormnim nivoom luksuza, ovaj prekrasni hotel pružiće svakom gostu glamurozni boravak. Može se reći da je usluga koju pruža osoblje hotela umetnost, i da je najzahtevnijim hedonistima ovde zagarantovano zadovoljstvo.

Sve je počelo od sultana Fatme, koji je ovde organizovao mnogobrojne proslave. Posle odlaska sultana, mnogo godina kasnije, lanac hotela „Kempinski“ ulaže novac u ovo istorijsko zdanje i otvara ga 1991. godine… Hotel poseduje 313 različitih smeštaja, od kojih je 20 apatmana i 282 sobe, kao i ekstremno luksuznih 11 kraljevskih apartmana.

Osoblje hotela, pri rezervaciji, organizovaće vam gotovo sve što poželite. Sama rezervacija garantuje limuzinu koja dolazi po vas na aerodrom. Kasnije, u dogovoru se može organizovati obilazak grada helikopterom, pa i luksuznom jahtom.

Mesta koja su najposećenija u okviru hotela su Tugra restoran, kao i Gazebo, koji će vam pružiti kuhinju iz svih delova sveta, uz prijatan ambijent upotpunjen turskom muzikom. Naravno, na raspolaganju vam je teretana, spa centar, salon lepote… (LuxLife)