Mir… Sreća… Ljubav… Harmonija… Jednim nazivom Song Saa Private Island!

Smešten u egzotičnoj Kambodži, u netaknutom Koh Rong arhipelagu, inspirativno Song Saa Private Island odmaralište je idealna destinacija da napunite baterije. Zahvaljujući neverovatnom pogled, uz zalasak Sunca, zaronićete u stanje harmonije i mira i zaboravićete na sve probleme…

Smeštaj Song Saa Private Island čini 70 „plutajućih“ vila. Luksuzni dizajn i privatan bazen karakteristika je za svaku vilu pojedinačno. Pored kompletne usluge, Vaš jedini zadatak je da se prepustite prijatnoj atmosferi i uživate.

Jednostavne stvari u životu, kao što je divno veče na plaži, meditacija, izjednačavaju se sa luksuznim vilama. Fenomenalani komadi nameštaja, pojedini napravljeni od drva indiga potpunjuju dekor.

Blag vetar slobode piri ljudskim duhom dok istražuju džunglu i egzotičnu okolinu. Odmaralište ima posebno pravilo koja se tiču zaštite životne sredine. Najbitnija i najveća briga je očuvanje prirodnih lepota.

Fenomenalan i nestvaran, ovaj raj na zemlji je idealan za mlade parove, pružajući im savršen ambijent za opuštajući medeni mesec. (LuxLife)