Fenomenalna, nesvakidašnja koliba poput zgrade od drveta i kamena, sa terasama i prozorima od poda do plafona sa pogledom koji oduzima dah…

„LeCrans“ je jedan od najekskluzivnijih mesta koje nam pruža mogućnost da posmatramo neverovatnu ski stazu na veoma strmim stranama Alpa. Prelep pogled se takođe može posmatrati i iz luksuznog restorana i trpezarije sa kaminom u kojem pucketa vatra i sivim zidovima „prošarenim“ drvenim gredama. U sklopu zgrade nalaze se i intimni „Cink Mondes“ spa sa bazenom napravljen od zelenog kamena Vijetnama i đakuzi na otvorenom.

Petnaest soba je veoma luksuzno opremljeno i daje jasnu činjenicu da dizajner, Kristof Decarpentrie, nije zanemario nijedan ugao zgrade. Svaka soba je nazvana i podseća na planinu ili dolinu. Na primer, zidovi sobe „Light-filled Everest Junior Suite“ su u nijansama zelene i zlatne sa visokim plafonom, šarmantnim tropsko-tematskim muralem na zidu iza kreveta, i kamin. Hotel očekuje od svojih gostiju da cene takve sitne detalje jer su one kreirane samo zbog njih. Delux i velike sobe smeštene su na manjoj strani zgrade.

Hotel ima odličnu lokaciju, tako da ste privilegovani boravkom u njemu jer na udalljenosti od samo 300 metara nalaze se Šanel i Hermes butici. Možete ga pronaći udaljenom dva sata od Ženevskog međunarodnog aerodroma, a manje od 100 metara (328 stopa) od Crans-Montana skijališta. Gostima se pruža mogućnost da se opuste pored kamina, u sauni, ili da se potope u đakuziju, uživaju u hamamu, plivaju u zatvorenom / otvorenom bazenu, ili da dobiju savršen tretman u banji. Za goste koji preferijaju privatnu zabavu, intimnost mogu da ostanu u svom apartmanu i gledaju televiziju na ogromnim setovima plazma TV. Pre odlaska na spavanje, morate probati odlična jela pripremljena ovde, a možda i čašicu najboljih vina pronađeni u LeCellier. (LuxLife)