Od 1. do 15. oktobra Jat Airways pruža mogućnost svojim putnicima da kupovinom povratne karte, za samo 99 evra stignu do Beča, Soluna, Štutgarta, Tivta, Podgorice, Skoplja i Sarajeva.

Polazak na let može se započeti već od 15. oktobra, a povratno putovanje u Beograd može se planirati sve do 14. marta 2013, osim u periodu novogodišnjih i božićnih praznika.

Povratne karte po ceni od 129 evra važe za putovanja do Atine, Rima, Milana, Istanbula i Dizeldorfa, a po ceni od 139 evra Jatom se može leteti iz Beograda za Berlin, Frankfurt, Stokholm, Kopenhagen i Geteborg (kao i u suprotnim pravcima). Za 159 evra može se kupiti povratna karta za Amsterdam i Brisel, a za 179 evra Jatovi putnici mogu stići iz Beograda do Ciriha, Pariza ili Londona i vratiti se o istom trošku u glavni grad Srbije.

Povratno putovanje iz gradova u regionu Podgorice, Tivta, Sarajeva ili Skoplja preko Beograda ka destinacijama u Evropi, Jatovi putnici mogu ostvariti po ceni već od 209 evra. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja avionske karte.

Karte možete kupiti putem našeg sajta Gdestinacija