Iako većina nas u svakoj prilici gleda da uštedi, postoje ljudi kojima cena ne predstavlja nikakav problem i spremni su da izdvoje hiljade dolara na raskošno letovanje.

Pogledajte neka od mesta na kojima letuju oni kojima novac ne predstavlja prepreku:

Las Ventatnas al Paraiso – Los Cabos: 12.000 dolara
Za ovu sumu možete uživati u svim prednostima koje nudi ovo odmaralište. Četvorodnevni paket ovog odmarališta započinje prevozom u mercedesu G-500 od aerodroma i šampanjcem i ružama po dolasku. Svaki apartman ima pogled na okean, privatan bazen, kamin i trem sa đakuzijem. Paket takođe podrazumeva masažu za parove, polupansion i poseban „avionski“ obrok za povratak. Za dodatnih 150 dolara, osoblje će na terasu prebaciti spavaću sobu kako bi mogli da uživate u romantičnoj večeri sa zvezdama i zvucima talasa.

Eden Rock, St. Barths – 20.000 dolara
Ukoliko ste bogati poput rok zvezde, oduvek ste želeli da budete jedna, ovde možete za 20.000 dolara snimiti svoj prvi album u privatnom studiju, i to bez napuštanja vile. Kako bi sve proteklo kao da ste prava rok zvezda, na raspolaganju su vam inženjer zvuka i producent, kao i mikseta koju je Džon Lenon koristio prilikom snimanja numere „Imagine“. Pored privatnog muzičkog studija, vila takođe poseduje bioskop, teretanu, kancelariju, garažu sa kolima, dva bazena i batlera koji vam je na raspolaganju 24 sata.

The Setai South Beach, Majami – 50.000 dolara
Luksuz i stil idu ruku pod ruku u ovom hotelu. Gosti postaju zvezde sopstvenog modnog snimanja i dobijaju brojne poklone dizajnera. Na raspolaganju su im i profesionalni stilisti, frizeri i šminkeri koji će ih pripremiti za modno slikanje. Tokom jednog dana života poput modne ikone, gosti dobijaju večeru koju je spremio kuvar sa 5 Mišlenovih zvezdica i provod u klubu hotela koji je namenjen samo vrlo važnim osobama.

The Stafford London by Kempinski – 100.000 dolara
Kako bi proslavio stogodišnjicu, ovaj hotel nudi poseban paket u vrednosti od 100.000 dolara. Ovaj paket uključuje posebnu karticu za obroke u vrednosti od 10.000 dolara, privatnu pratnju i obezbeđenje, transfer od i do hotela, Jaguar, Bentli ili Rols Rojs sa vozačem, privatnog batlera, komad nakita koji je dizajnirao Patric Wyatt posebno za svakog gosta kao i posetu spa centru.

Silver Whisper by Silversea – 1,5 miliona dolara
Prozvan najskupljim krstarenjem na svetu, ovaj odmor vas vodi kroz 28 zemalja tokom 115 dana. Krstarenje počinje u Los Anđelesu i završava u Majamiju, a između ove dve destinacije putnici će uživati u egzotičnim lokacijama kao što su Novi Zeland, Malezija, Maldivi i Mauricijus. Putovanje počinje kada vas pokupi helikopter u kom vas čeka kavijar vredan 5.000 evra. „Kabina“ na brodu poseduje dve spavaće sobe, dva kupatila, poseban deo za obroke i dve verande. (B92)