Prve skijaške korake smo uglavnom napravili na domaćim planinama…

Sećam se odlazaka sa ekipom sa faksa na Jahorinu, skijanje bez opreme, padanje i neprestana borba sa hupserima. Samo smo slušali priče o skijanju na Alpima, o Tri doline kao najvećem ski centru na svetu, o tome kako su staze fenomenalne, nebo bez oblaka, après ski žurke kao na snowboard filmovima, jednom rečju raj. Ali, uvek postoji ono ali, bio nam je glavni problem cena koja je za prosečnog mladog čoveka bila prevelika. Sada je i to moduće sa Puzzle Group-om, organizacijom specijalizovanom za jeftina, originalna i kreativna putovanja samo za mlade.

Val Thorens je ski centar koji kombinuje najbolje skijanje sa najboljom atmosferom! Nalazi se u srcu najveće skijaške regije na svetu (Tri Doline – 3 Vallees) koja ima 600 km sređenih staza za sve vidove skijaških sportova sa 320 obeleženih staza i 174 liftova. Nalazi se na nadmorskoj visini od 2300 m i zbog toga je najviši ski centar u Evropi. Zbog tog položaja i osnežavanja sa veštačkim snegom može da garantuje izuzetno dobro skijanje. Poseduje mrežu od 30 moćnih i udobnih žičara među kojima je i čuvena kabinska žičara Caron kapaciteta 150 osoba koja prevozi skijaše i bordere na najviši vrh Karon na 3200 metara nadmorske visine.

Orelle je mali francuski ski centar koji je deo Tri Doline. Sastoji se od osam zaseoka kao iz bajke koji imaju niske šaleje od kamena i drveta koji samom mestu daje neku posebnu toplinu. Povezan je gondolom do Val Thorensa tako da imamo kombinaciju skijanja na najvišemem ski centru u francuskoj i novog i konfornog smeštaja što je dobitna kombinacija za sjajno zimovanje.

Najbolji termini su u martu, a cena za prevoz + smeštaj + ski pass od 269 e omogućava da uživamo sa svojim vršnjacima u nezaboravnom provodu uz odlično skijanje.

Proverite zašto smo najbrže rastuća organizacija…