Oblast Antalije krasi bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote. Nalazi se u zapadnom delu mediteranske obale Turske. Antalija je u drevno doba pripadala kraljevstvu Pamfilija, gde su se smenjivale mnoge civilizacije kroz istoriju. Ovo je zaista rajsko mesto, u kome letnja sezona traje 8-9 meseci.

Ukoliko vas put nanese u mističnu Antaliju, naša preporuka je hotel “Mardan Palace”. Glamurozni hotel poseduje 546 različitih soba, uključujući dva kraljevska apartmana, sa privatnim bazenom. “Dolmabahče Palata”, u Istanbulu, dala je inspiraciju za arhitekturu hotela, a svoje mesto našao je i most, koji je rađen po uzoru na most “Da Vinči”.

Hotel raspolaže sa čak 11 različitih smeštaja. Najekonomičnija, ali takođe ekstremno komforna i luksuzna, jeste “Premium soba”. Vrhunac glamura, nudi “Kraljevski apartman”, koji je rezervisan za političke lidere i moćnike širom sveta.

Istinski gurmani, svoje potrebe moći će da zadovolje u 10 različitih prvoklasnih restorana, sa gotovo svakom svetskom kuhinjom. Dizajn restorana prilagođen je njegovom kuhinjom. Tako se izdvaja “Aquamarine” restoran morske hrane, gde zidove čini akvarijum sa preko 3000 vrsta riba, i 1,5 miliona litara morske vode. Hotel poseduje 11 barova i kafića, koji takođe predstavljaju vrhunac usluge. Ovde ćete moći da se opustite uz mnogobrojne vrste vina, pića različitih kultura, osvežavajuće koktele…

Spa centar hotela, 2010. godine, dobio je nagradu za najbolji hotelski spa na svetu. Prostire se na 800 kvadratnih metara, i predstavlja pravi raj za hedoniste. Ne postoje reči, koje bi do tančina opisale prvoklasnu uslugu ovog raskošnog spa centra. Egzotične terapije, masaže, tretmani, samo su delić onog što vam se ovde pruža. Tu su i unutrašnji bazen, sauna, tradicionalno tursko kupatilo, salon lepote…

Ljubitelji sporta, takođe neće biti uskraćeni. Dostupni su tereni za tenis, odbojku na pesku, stoni tenis, badminton, bilijar, skvoš… Hotel raspolaže i terenom za golf, kuglanom… Ukoliko ste ljubitelj jedriličarstva, paraglajdinga, osoblje hotela će vas ljubazno odvesti od sportskog kompleksa, udaljenim oko 6 kilometara.

Ukoliko vam je boravak poslovne prirode, i dužni ste da budete domaćini sastanka, konferencijska sala vam je na raspolaganju. Hotel raspolaže sa čak 17 konferencijskih sala. Vaši partneri će se osećati prijatno u sjajnoj atmosferi kojoj doprinosi vrhunski dizajn sale, a na raspolaganju ćete imati i ličnog batlera.

“Mardan Palace”, nudi istinski doživljaj vrhunca luksuza i glamura. (LuxLife)