Prvim svečanim letom kompanije “Flydubai” na relaciji Dubai – Skoplje, glavni grad Republike Makedonije postao je 15. destinacija ove niskotarifne aviokompanije u centralnoj i istočnoj Evropi.

Letovi za Skoplje vršiće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, a Skoplje je druga nova destinacija kompanije “Flydubai” ovog meseca u istočnoj Evropi nakon Bukurešta, glavnog grada Rumunije, gde su letovi uvedeni 1. oktobra.

“Niskotarifne aviokompanije kao što je ‘Flydubai’ nude putnicima mogućnosti putovanja po pristupačnim cenama, a regioni u kojima posluju često beleže veliki ekonomski rast. Skoplje kao nova destinacija kompanije je od velikog značaja jer ovi letovi ne povezuju Skoplje samo sa Dubaijem, već indirektno sa još 50 i više destinacija ove aviokompanije širom sveta”, rekao je Mile Janakieski, ministar saobraćaja i komunikacija Republike Makedonije. (Mondo)

Avio karte kompanije FlyDubai na relaciji Skoplje Dubai, Beograd Dubai, kao i za druge relacije, možete kupiti i putem našeg sajta.