Najpoznatiji barovi i klubovi smešteni na plažama mondenskih letovališta smešteni su u Francuskoj, Balearskim ostrvima, Grčkoj…

Jedan od najpoznatijih klubova na plaži svakako je „Puro beach“, a prvi bar ovog brenda otvoren je na Majorki. Ovaj klub ima sopstveno minijaturno poluostrvo pod palmama, divne bele baldahine, besprekoran bazen i odličnu hranu. Ulazak na plažu naplaćuje se 30 evra, a ono što nikako ne treba propustiti jeste njihov specijalitet – jastog na žaru. „Puro beach“ nedavno je otvorio i bar u Tivtu, u luksuznom kompleksu „Portomontenegro“.

„Gecko beach club“ u Formaneteri predstvalja spoj vešto iskominovanih najrazličitijih stilova koji će vas na trenutak zbuniti. Nalazi se na plaži Migjorn, ima i sopstveni bazen koji je dostupan svima koji iznajme ležaljku, što staje 30 evra dnevno.

Svakako jedan od najluksuznijih lanaca plažnih barova jeste „Nikki beach“, koji svoje klubove ima širom sveta. Najpoznatiji su u Sen Tropeu, Majamiju i Marbelji, gde se svakog leta održavaju mnogobrojne tematske žurke, poput Brazil fešte, tekila ili jahting partija.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nica je odavno znana destinacija za žurke, a „Florida beach“ poznati je plažni brend u ovom francuskom mestu. Utonite u ogromne jastuke na ležaljkama, ispijajte plavi šampanjac i gledajte odbojku na plaži. Uz to, razmislite o tome da li biste radije uskočili u đakuzi ili pojeli nešto egzotično – na primer kozji sir na tostu s medom i salatom ili salatu od govedine, mente i kikirikija. Za večeru odaberite odlične gambore. Ležaljka košta samo 10 evra, ulazak u velnes centar 13, upotreba đakuzija 12 evra za 30 minuta, a suncobran staje četiri evra.

Nammos bar smešten na grčkom ostrvu Mikonosu često posećuju poznate ličnosti, članovi kraljevskih porodica i foto-modeli. Predstavlja najpopularnije mesto na ostrvu, ionako čuvenom po žurkama.

„Coccaro beach club“ u jugoistočnom delu Italije, jedan je od najboljih svetskih klubova na plaži.. To je privatna plaža sa šik nameštajem, drvenim putićima i spa-centrom. Možete iznajmiti jahtu ili uživati u senjacima, odličnoj ribi, ostrigama i sušiju, ali i kupovati u brendiranim buticima. Kako biste posetili ovaj baro morate da prenoćite u hotelu „Masseria Torre Coccaro“ kako biste ga posetili. Standardna dvokrevetna soba košta od 278 do 422 evra po noćenju, a karta za žurke i nastupe poznatih muzičara košta oko 100 evra. (Izvor: BizLife)