Većinu svog vremena slavni provode okruženi skupim i luksuznim stvarima, privatnim avionima, personalnim asistentima i stilistima. Njihova venčanja i medeni mesec nisu ništa manje ekstravagantnija od njihovog života.

Posle izgovorenog sudbonosnog „da“, većina slavnih odluči se da svoj medeni mesec provede na nekom egzotičnom mestu. Pogledajte kako su neke od slavnih osoba odlučile da provedu svoj medeni mesec:

Bijonce i Džej Zi nisu se odlučili da svoj medeni mesec provedu na nekoj udaljenoj egzotičnoj destinaciji. Umesto toga, odabrali su domači raj i posetili Arizonu. Iako su mnogi detalji sakriveni od javnosti, par je svoj medeni mesec proveo u privatnoj vili Casa Montana čije iznajmljivanje iznosi 3.500 dolara po danu.

Princeza Dajana i princ Čarls za svoj medeni mesec izabrao krstarenje Mediteranom. Par je posetio mesta poput Tunisa i Egipta tokom jedanaestodnevnog krstarenja na kraljevskoj jahti Britanija gde su imali potreban mir. Posadi je navodno bilo zabranjeno vikanje tako da su morali da se sporazumevaju signalima rukom ili porukama.

Nikol Kidmen i Kir Urban svoj medeni mesec proveli su na Bora Bori gde su noćenje u St. Regis rizortu plaćali 15.000 dolara. Par je do svoje destinacije stigao privatnim mlaznjakom, a pasoška kontrola sprovedena je unutar njega.

Tom Kruz i Kejti Holms deo svog medenog meseca proveli su na jahti ploveći oko Maldiva. Par je do jahte takođe stigao privatnim avionom, a novodno je imao večeru u restoranu koji se nalazi pod vodom. Sa njima je bila i njihova kćerka Suri kao i 40 komada prtljaga i mnogo igračaka.

Princ Vilijam i Kejt Midlton proveli su svoj medeni mesec na privatnom ostrvu na Sejšelima za koje su morali da izdvoje 5.000 dolara po danu. Par je na raspolaganju imao svog kuvara kao i batlera koji su im non stop bili na raspolaganju. Kako bi bili sigurni da ih paparaci neće slikati iznajmili su sve vile na ostrvu za 720.000 dolara.

Tajger Vuds i Elin Nordegren pravo su sa svog venčanja otišli na Barbados. Pored medenog meseca, Vuds je kao svadbeni poklon svojo ženi dao i jahtu. Venčanje i medeni mesec navodno su ga koštali 57 miliona dolara. (B92)