Zamislite bele zidove, lučne plafone i vrata, minimalistički nameštaj, sve upotpunjeno suncem i svetlo plavim vodama Mediterana…

Predstavljamo Vilu Fabrica, jednu od najraskošnijih vila za iznajmljivanje na predivnom ostrvu Santorini. Nastala je restauracijom stare fabrike, i ostala autentični predstavnik Kikladske arhitekture sa svojim visokim lukovima i mat fasadom.

Zgrada ima četiri različite jedinice: Kavoy, Milos, Canava i Katikia koje mogu biti iznajmljene pojedinačno. Standardno sve jedinice poseduju LED televizore, telefone, internet, trpezariju, organske dušeke, i izlaz na bazen. Vila Kavoy poseduje dva apartmana i jednu spavaću sobu, kao i džakuzi u dvorištu, opremljenu kuhinju i privatno dvorište.

 

Vila Fabrica nalazi se direktno ispod ostataka Kasteli zamka, na vrhu brda Voreina u mestu Pygros. Iz svakog dela vile pruža se neverovatan pogled na more i kraj koji je okružuje, ispunjen uskim ulicama i tajnim prolazima koje prave lavirint čitavim putem nadole.

Nalazi se na samo pet kilometara od glavnog grada Fire, blizu luke Atinios, pa su mogućnosti za obilaske ostrva i njegove bogate kulture zaista velike. Na raspolaganju su vam ture brodom iz luke i obilazak malih, joše uvek neistraženih ostrva poput Nea Kameni, Paleo Kameni i Thirassia. (Izvor: LuxLife.rs)