Povodom početka jesenje turističke sezone agencija Putnik Travel pokreće nagradnu igru za sve koji posete Facebook stranicu ove agencije i sa svojim prijateljima podele najlepše trenutke svog letovanja.

Nagradna igra počinje 15. avgusta 2012. godine, a pobednici će biti nagrađeni veoma atraktivnim nagradama. Prva nagrada je mobilni telefon Samsung Galaxy S III, za drugu i treću nagradu pripremljeni su Apple iPad 3 i Samsonite Essensis kofer.

Takođe, svi posetioci koji se uključe u akciju imaće priliku da osvoje i dodatnu nagradu – putovanje za dvoje u Rim. Ovu bonus nagradu dodeliće stručni žiri.

“Prateći savremene modele komunikacije, želimo da još bolje upoznamo naše putnike i podstaknemo ih da zajedno sa nama učestvuju u ovoj akciji, koja će doprineti boljoj interakciji a samim ti i boljem međusobnom poznavanju”, rekao je Slobodan Ilić, direktor agencije Putnik Travel i dodao: “Iskoristićemo priliku da na početku jesenje sezone nagradimo kreativnost i obradujemo one koji su bili raspoloženi da sa nama podele najzanimljivije trenutke sa svojih letnjih putovanja.”

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu agencije Putnik Travel i registrujete se za nagradnu igru. Učešće u nagradnoj igri je veoma jednostavno i sve što treba da uradite je da postavite svoje letnje fotografije i pozovete što više prijatelja da glasaju za vaše fotografije. Više detalja o nagradnoj igri možete pronaći na www.facebook.com/Putnik.ch.

Propozicije nagradnog konkursa možete pronaći na sajtu agencije Putnik Travel!

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na marketing@putnik.ch.