Tradicionalna manifestacija Velikogospojinski dani biće održana od 23. do 27. avgusta u Novom Bečeju pod sloganom “Za neku novu ljubav”, najavili su organizatori.

Direktor manifestacije Nemanja Vasković je kazao da posetioce, kojih je prošle godine bilo 180.000, očekuje bogat takmičarski i muzički program.  

Velikogospojinski dani će početi takmičenjem u kuvanju riblje čorbe, potom takmičenjem tamburaških orkestara, a sledi revijalni nastup orkesta Radio televizije Vojvodine, naveo je Vasković.

Prema njegovim rečima, za petak su planirani nastupi hrvatskih pevača Jelene Rozge i Tonija Cetinskog.

Vasković je kazao da će u subotu, 25. i nedelju 26. avgusta biti organizovani Etno bazar, Dečija ulica, Vinska ulica, takmičenje u ribolovu Velikogospojinska bućka, a zatim i teniski turnir.

On je dodao da su večernji sati u subotu rezervisani za koncert grupe Van Gog i benda Omega, dok će u nedelju biti održan koncert Lepe Brene.

Vešto kombinujući spoj tradicionalnog i modernog u programu koji je namenjen svim generacijama, uz besprekornu organizaciju, Velikogospojinski dani su se nametnuli kao jedna od najboljih manifestacija u Srbiji, za šta je usledilo priznanje ”Turistički cvet”, zaključili su organizatori.

Kompletan program ovogodišnje manifestacije možete pronaći OVDE.
Izvor: mondo.rs