Nov, moderan hotel Park, kategorije četiri zvezdice, nalazi se u Rumi, u podnožju Fruške Gore. Udaljen je samo 45 minuta od Beograda (30 minuta od Beogradskog aerodroma)…

U neposrednoj blizini šarmantnog gradića Ruma je Fruška Gora sa svojim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik i prirodni rezervat Zasavica. 

Hotel Park je prvi Best Western Plus hotel u Srbiji; ispunio je vrlo rigorozne uslove Best Western lanca i tako zaradio Best Western Plus kategoriju.

Visoki kvalitet i izuzetno povoljne cene zaradili su hotelu Park za kratko vreme reputaciju "hotelskog bisera". Hotel Park je idealni ambijent za poslovne sastanke, seminare, team building susrete, promocije i proslave i odlična alternativa za skupe hotele u Beogradu. Iako je otvoren pre samo nekoliko meseci (1. marta 2012.), Hotel Park su već koristile za svoje grupne događaje mnoge važne kompanije i institicuje: Mercedes Benz, Solidar Suisee, Miross, Naled, Republički Zavod za statistiku, Euroscope incoming i mnogi drugi.

Hotel Park ima 73 sobe i apartmana, elegantan restoran i modernu multi-funkcionalnu salu za bankete i konferencije kapaciteta do 300 osoba. Detaljnije na www.hotelpark.rs

Vlasnik i investitor hotela Park je Srba Ilić, biznismen iz SAD poreklom iz Srbije. Srba Ilić je i većinski vlasnik kompanije Srbija-Turist u Nišu koja u svom sastavu ima tri hotela i upravo gradi četvrti – Grand Hotel Niš. Novi hotel, čije je otvaranje predviđeno za 1. mart 2013. će biti još višeg kvaliteta od Best Western Plus hotela Park. Hotel će imati 125 soba i apartmana i konferencijsku salu za do 500 osoba.
Izvor: putnik.ch