Na akciji hoteli „Kasandra palas“, „Aegean Melatron“… Popusti važe za devizni deo, a 1.500 dinara je fiksni deo u domaćoj valuti

Čuvena grčka tri prsta, godinama mame hiljade turista iz naše zemlje, a za one koji su rešili da ovo letovanje provedu na predivnim plažama Atosa, Sitonije ili Kasandre, agencija „Travelend" pripremila je specijalne cene u pojedinim hotelima. U ponudu je uvršteno i najpoznatije turističko mesto severne Grčke i Olimpijske regije – Paralija. 

Za hotel „Kasandra palas" kategorizacije četiri zvezdice, koji se nalazi na samoj plaži, 1,5 kilometar od mesta Kriopigi na Kasandri, važi dodatni popust od 20 odsto za period boravka od 27. jula do 10. avgusta u „deluks" sobama. Takođe, dva deteta su „gratis" u varijanti polupansionske usluge i smeštaja u „egzekjutiv" ili „deluks" sobama ili standard porodičnom suitu.

U njegovom susedstvu smešten je „Aleksandar Grejt", hotel sa četiri zvezdice, u kojem za odmor od 23. do 31. jula popust iznosi 20 odsto. Agencija „Travelend" je za svoje putnike napravila i primamljivu ponudu koja se odnosi na period top-sezone – od 1. do 14. avgusta – i podrazumeva smeštaj u dvokrevetnoj sobi uz dnevnu cenu od 50 evra za jednu osobu.

Na samo tri kilometra od kosmopolitskog letovališta Kalitea, takođe na Kasandri, nalazi se hotel „Aegean Melatron". Broj od pet zvezdica koji stoji uz ime hotela, garantuje luksuzan smeštaj i zanimljiv sadržaj. Cenu nižu za 40 odsto platiće oni koji se odluče za boravak u periodu od 21. do 31. jula.

Letovanje od 24. jula do 25. avgusta, sa smeštajem u „standard" ili „femili" sobi, ili „junior suitu" hotela „Meliton talaso end spa" jeftinije je za 20 odsto. Dodatnih deset odsto popusta odnosi se na razdoblje 4. jul – 25. avgust i to za sobe tipa „egzekjutiv", „lakšeri", „premijum", „grand"…

Hotel sa četiri zvezdice „Mediteran princes" u Paraliji daje popust od 25 odsto za boravak od 11. do 31. jula.

Za sve aranžamne, pored deviznog, uplaćuje se i deo u domaćoj valuti koji iznosi 1.500 dinara i na njega se ne odnose navedeni popusti. Ovu cifru ne plaćaju deca uzrasta do 12 godina.
Izvor: novosti.rs