Oni koji čeznu za avanturama, uvek su u potrazi za mestom koje će im doneti nezaboravna iskustva. Ona koja vam predstavljamo sigurno se ubrajaju u takva.

Sajt travel.beautyhill.com napravio je listu gradova greha koji i najsmernije turiste mogu pretvoriti u prave "party manijake".  

Rio de Žaneiro
Čeznete za plažama i žurkama bez kraja gde ćete biti u društvu možda i najlepših žena sveta? Rio de Ženeiro je pravi izbor za vas. Uživajte u koktelima i zabavi bez kraja u ovoj prestonici plastične hirurgije.

Berlin
Nemci znaju i te kako dobro da se provode. Zato je njihova prestonica ujedno i evropski centar noćnih klubova. Uz sve to, u Berlinu možete naći Institut seksualnih nauka sa možda i najvećom kolekcijom filmova "za odrasle" na svetu.

Amsterdam
Nije čudo što se holandski grad greha nalazi na ovoj listi. U njemu možete da ostvarite većinu vaših fantazija koje bi vam bile nedostupne u bilo kom drugom delu sveta.

Las Vegas
Znate li za izreku "što se desi u Las Vegasu, ostaje u Las Vegasu"? To mnogo govori o njegovoj reputaciji, a u to će se uveriti i svaki dobronamerni turista. Gde god da pođete, odlično ćete se provesti. Samo nemojte dozvoliti da vam se poroci ovog grada uvuku pod kožu za stalno.

Nju Orleans
Ni uragan nije mogao da uništi ovaj grad ludog provoda. Sada je gotovo u potpunosti obnovljen, a prostitucija i ostale ilegalne aktivnosti i dalje privlače gomile turista iz celog sveta koji žele da otkriju svoju "divlju" stranu.

Pataja, Tajland
Tajland je zemlja beskonačnih mogućnosti u kojoj odmor možete provesti na najgrešnije načine. Pataja je možda i najbolji izbor za to.
Izvor: b92.net