U Banji Koviljači otvoren moderni velnes i spa centar u okviru „Rojal spa“ apartmana. Specijalna ponuda je noćno kupanje koje se organizuje sredom i petkom od 21 do ponoći…

Gostima Banje Koviljače ove sezone otvorena su vrata modernog kongresnog, velnes i spa-centra „Rojal spa". Ova oaza uživanja smeštena je u strogom centru tog turističkog mesta i lečilišta, gde već stižu, pored domaćih, i mnogi gosti iz inostranstva. 

U sastavu novootvorenog velnesa i spa-centra su i bazen i svet saune. Bazen, koji radi od 8 do 20 časova, napunjen je mineralnom vodom, a na usluzi gostima su hidro i aero masaže i takozvani hidro džet.

– Specijalna ponuda je noćno kupanje koje smo organizovali sredom i petkom od 21 do ponoći, uz ekskluzivni „rojal napitak" i korišćenje saune – kaže mr Dragoslav Nikolić, direktor lozničke firme „Info-fin", koja je otvorila centar. – Značajno proširena ponuda učiniće da Koviljača, stara dama i „lepotica srpskog turizma", privuče neuporedivo već broj gostiju nego do sada.

Gosti mogu da uživaju i u čarolijama hamama – turskog kupatila, ali i ruske i finske sauna i tepidarijuma – u toplim kupkama, kao i u različitim vrstama masaža.

Info
* Centar „Rojal spa" smešten na 143 km od Beograda
* Cena punog pansiona u „Rojalu spa" u Banji Koviljači je 3.250, a u dvokrevetnoj 3.100 dinara
* Cena punog pansiona u apartmanima je od 4.750 do 8.450 dinara
Izvor: novosti.rs