Vodopad u Gostilju na 20 kilometara od centra Zlatibora otvoren je za posetioce.

Radno vreme biletarnice za prodaju karata i vreme kada je moguće posetiti vodopad je u periodu od 9.30 do 19.00. Pojedinačna ulaznica iznosi 100 dinara, dok porodična ulaznica iznosi 300 dinara a za decu do šest godina ulaz je besplatan. Za svaku pojedinačnu ulaznicu posetilac dobija 0,5 l, a za porodičnu 2 l vode "Zlatibor voda". 

Jedna od nezaobilaznih turističkih atrakcija na Zlatiboru je dvadesetak metara visok vodopad na gostiljskoj reci, u čijim virovima se po legendi kupaju vile. Nalazi se u idiličnoj prirodi pokraj sela Gostilja, koje je po starom predanju dobilo ime po gostoljubivosti njegovih domaćina. U selu izvire i potok na čijem se vrelu pakuje zlatiborski brend – Zlatibor voda.

Za ljubitelje seoskog turizma postoji mogućnost smeštaja u nekoj od privatnih kuća. Gostilje je od centra Zlatibora udaljeno 20 kilometara i povezano sa njim uglavnom dobrim putem (mali deo je dobar makadam) tako da se na izlet može doći u sopstvenom aranžmanu ili se pridružiti organizovanim grupama. Putokazi za fabriku vode "Zlatibor" često znaju da zbune jer na njima uz logo fabrike stoji samo "Zlatibor" pa se dešava da gosti tražeći centar istoimene planine stignu ovde.

Pored vodopada postoji restoran.
Izvor: gdestinacija.com