Studija austrijskog Instituta za istraživanje putovanja i turizma pokazala je da žene naročito vole da putuju, pa je zato kompanija Falkensteiner Michaeler Tourism Group ponudu osvežila novim gradskim putovanjima prilagođenim potrebama pripadnica lepšeg pola.

Takva ponuda može da uključi savete za kupovinu, ali i ličnog asistenta za tu namenu, usluge vožnje limuzinom, ture razgledanja i masaže… 

U Beogradu bi na jesen ove godine trebalo da bude otvoren novi hotel kompanije Falkensteiner koji će u ponudi imati i program "Girls and the City".

"Hotel treba da posluži kao polazna tačka za najrazličitije gradske ture, kako bi se doživele atrakcije modernog i živahnog grada na Dunavu", rekao je predstavnik marketinga u Falkensteiner Michaeler Tourism Group Andreas Kastenmeier.

Velnes program u Falkensteiner hotelima posebno je osmišljen za dame koje putuju u društvu prijateljica, a od nedavno je proširen Ladies programom, u okviru ponude gradskih hotela.

"U gradskim hotelima u Beču, Leobenu, Pragu i Bratislavi s programom ‘Girls and the City’ predstavljena je ponuda prilagođena damama. Falkensteiner hoteli se nalaze u centru grada i time u najboljoj poziciji za razgledanje i kupovinu," rekao je Kastenmeier.

Pripadnice lepšeg pola mogu da uživaju u jagodama i prošeku, a na raspolaganju im je 48 sati važeća karta za prevoz javnim transportom, kao i Concierge-usluge s najboljim savetima za kupovinu i aktuelna događanja.
Izvor: b92.net