Shogun House predstavlja jednu od najlepših tropskih destinacija za odmor koju je prestižni magazin New York Times svrstao među sedam najluksuznijih…

Vila je inspirisana japanskim motivima pa je u njoj smešteno pet spavaćih soba kao i dve spavaće sobe sa privatnim dvorištem i bazenom. Što se tiče samih sadržaja, gostima su mnogobrojni u ponudi, kao što su obilasci zaliva, sportski događaji ili muzičke večeri koje su odlično koncipirane.

Po samom dolasku goste će sačekati večera dobrodošlice čiji će ukus očarati svakog turistu, a koju specijalno sprema glavni šef kuhinje John Grant. Na meniju obiluje hrana iz čitavog sveta pa je tako svaki obrok pripremljen od svežeg voća i povrća izvanrednog ukusa.

Nedaleko od vile nalazi se i golf klub, jedinstvena banja u zalivu, mistične plaže kao i bioskop na otvorenom. Kombinujući moderne tehnologije sa tradicionalnim, projektanti su uspeli da na jedinstven način stvore remek delo u turizmu. Uz sve navedene pogodnosti ova vila zaista predstavlja jedinstveno mesto za odmor.
Izvor: LuxLife.rs