Terme Čatež, najpopularnije terme u Sloveniji, letnju sezonu započele su otvaranjem novog, vodenog tobogana – Termalne formule, posebne adrenalinske atrakcije za sve ljubitelje brzih spustova.

Najnovija atrakcija na Letnjoj rivijeri u Termama Čatež, idealna je prilika za sve da testiraju svoj takmičarski duh i dožive nezaboravno iskustvo u vožnji jedinstvene vodene formule niz dugu stazu sa mnogo krivina, takmičeći se u paru ili pojedinačno. 

Takmičarska atmosfera nastaviće se do početka septembra. Najbolji rezultati će se svakodnevno beležiti, a svi pobednici će prisustvovati takmičenju za Veliku nagradu Termi Čatež, gde će apsolutno najbrža ”termalna formula” osvojiti glavnu nagradu – 365 ulaza na Termalnu rivijeru.

Budući da su Terme Čatež jedna od omiljenih destinacija turista iz Srbije, pored prostranih bazena sa termalnom vodom i bogate ponude koju nudi najveće i najpopularnije prirodno lečilište u Sloveniji, posetioce će obradovati i dodatne čateške novosti.

Od ove sezone gosti će moći da se provozaju u Letnjoj panorami Termi Čatež, i uživaju u pogledu sa 35-metara visokog ”točka” ČATEŽ EYE i danju i noću.

Pored Indijanskog sela i Gusarskog zaliva, Terme Čatež nude i uzbudljivu avanturu Divljeg Zapada. Za sve ljubitelje vesterna i one koji su voleli da se igraju toga, boravak u pravoj kaubojskoj kočiji (sa četiri ležaja, mini kuhinjom i frižiderom), u neposrednoj blizini Indijanskog sela, idealno je mesto za avanturistički odmor za sve generacije.
Izvor: b92.net