“Pezula” zamak, predstavlja vrhunac hedonizma…

Ovo prekrasno zdanje, u Južnoj Africi, odiše istinskim luksuzom. Noetzie plaža, locirana pored samog zamka, pružiće vam fantastičan odmor. 

Zamak čine pet različitih luksuznih apartmana, smeštenih u tri različita sektora samog zdanja. Svaki od njih ima prostrano kupatilo, koje odiše glamurom, terasu sa koje se pruža nezaboravan pogled… U apartmanu je smešten sjajno opremljeni bar, gde ćete naći najkvalitetnija vina iz ovog dela sveta.

Izvan zamka, svoje utočište za odmor, možete pronaći u zagrejanom bazenu, pored kojeg možete da se prepustite sjajnim koktelima u režiji gostoljubivog osoblja. Blizu bazena je smeštena i teretana. Od usluga koje možete da uživate, nalazi se mini ekskurzija helikopterom, argela, sjajna vožnja kanuem prekrasnom Noetzi rekom, vrhunski golf tereni, teniski teren…

Ako želite da ponesete kući neki komad iz ovdašnje civilizacije, na raspolaganju vam je raskošno opremljena prodavnica suvenira. Svoj kutak za predah, možete pronaći u „Champagne & Whisky" baru, „Zachary" restoranu, u „Pezula" spa centru…

Raskošni zamak, kao i sadržaj koji ide uz njega, sigurno će ispuniti sva vaša očekivanja. U zavisnosti od sezone koju odaberete i apartmana u kojem želite da boravite, cena dnevnog boravka iznosi od 4.000 do 13.000 američkih dolara.
Izvor: LuxLife.rs