Kanuhura, prelepo ostrvo “opruženo” u toplom Indijskom okeanu, u sred svetlih grebena na Maldivima, može se opisati kao jedinstveno “bezvremeno šik iskustvo”…

Nagrađivani Kanuhura, jedno od prvih luksuznih odmarališta na Maldivima, nudi jedinstven doživljaj svojim posetiocima. Vreme pripada vama na ovom malom ostrvu. Svaki trenutak je užitak, proslava prirode, na ovom skrovitom mestu. Kanuhura je mesto lepe i prirodne čarolije, koja je kreirana od strane civilizacija Indijskog okeana.  

Kanuhura je jedinstveno i vrlo privatno utočište sa širokim spektrom objekata, barova, restorana i sportskih aktivnosti. U neposrednoj blizini su neke od najboljih svetskih ronilačkih lokacija. Pored recepcije na zapadnoj strani ostrva je veliki slatkovodni bazen, dva restorana, jedan bar i nagrađivani Spa, dok u severnom delu postoji centar sportova na vodi, noćni klub i restoran na obali.

Na korak od bazena nalazi se Kanuhura Spa, mesto gde vrhunsko iskustvo počinje odmah. U enterijeru se mogu zapaziti drveni podovi, koncept komplementarnog osvetljenja i sveža paleta boja zidova i tkanina, koji stvaraju balans sa nameštajem u sobi za relaksaciju. Onog trenutka kada gosti uđu u ovaj holistički hram, oni se nađu u opuštajućem svetu delikatnih mirisa, prijatnog osvetljenja i prirodnih morskih proizvoda, gde je širok spektar tretmana u ponudi od strane obučenih terapeuta.

U ovom predivnom ambijentu, spa iskustvo i vreme koje možete posvetiti samo sebi, sigurno će potpuno regenerisati vašu dušu i telo…
Izvor: ministudio.rs