Portugalski nacionalni avioprevoznik TAP Portugal od prošle godine omogućio je prodaju avio karata ove kompanije u Srbiji, Crnoj Gori i BiH. TAP nastavlja sa ovogodišnjom letnjom promocijom…

Tokom promotivne akcije ovaj avioprevoznik nudi putnicima karte za razne svetske destinacije već od 59 evra – kolika je cena karte za Lisabon.

Iz Beograda zainteresovani mogu putovati i za Porto (od 109 evra) i Madeiru (od 149 evra). U ponudi su i destinacije obe Amerike – Rio de Žaneiro, Sao Paulo i Majami, od po 830 evra, dok je karta od Beograda do Njujorka već od 730 evra. U cene nisu uračunate takse.

Takođe, za letove od Beograda do Rija ili Sao Paula tokom ovog leta TAP Portugal dozvoliće putnicima da predaju do dva komada prtljaga težine do 32 kilograma. Za letove po Evropi i do SAD – težina jednog komada prtljaga ostaće ista – jedan komad može imati težinu do 23 kilograma.

TAP Portugal je aviokompanija koju odlikuje vrhunska usluga tokom leta, a putnici posebno ističu sjajan ketering koji čine tradicionalna portugalska jela i kvalitetna vina.
Izvor: Intertravel.rs