Plaže u ovoj zemlji bogate istorije, predstavljaju pravi raj za hedoniste…

Plaže u Egiptu su veoma prijatne, peskovite, čiste… Ovde se nalaze neke od najlepših plaža na svetu, sa fantastičnim lokacijama za ronjenje. Dosta je mogućnosti za vodene sportove, pecanje… More je veoma bogato prelepim šarenim ribama i prekrasnim koralima, koji su i zaštitni znak ove zemlje i veoma su zaštićeni. 

Hurghada Marriott Beach Resort nudi luksuz, ekskluzivnost i raskoš. Osim prekrasne privatne plaže, hotel poseduje i malo ostrvo. Nalazi se u centru Hurgade. Sitni, žuti pesak, daje dodatni šmek ovom prelepom mestu za nezaboravan odmor.

Agiba Beach predstavlja pravu malu oazu mira. Mala, ali spektakularna obala zadivljujuće lepote, pružiće vam sjajan dan. Među dobrim poznavaocima svetskih plaža, Agiba predstavlja jedno od najboljih letnjih lokacija na svetu.

Soma Bay se nalazi između Hurgade i Safage. Predstavlja biser Crvenog mora. Bogati morski svet, prekrasan pesak i tirkizno, čisto more, učiniće vaš odmor nezaboravnim. Ovo mesto je veoma privlačno za sportske aktivnost, kako u moru, tako i na plaži. Znatno je doprineo tome izuzetan položaj same plaže.

Izdvojili bismo još i Palm Beach, plažu hotela Hilton i hotela Steigenberger…
Izvor: LuxLife.rs