Tokom juna traje specijalna promocija agencije Intertravel i kompanije Croatia Airlines!

Letujte na ostrvima Dalmacije uz najpovoljnije letove do Splita! Svakog ponedeljka i petka kompanija Croatia Airlines leti na relaciji Beograd-Split, i mi smo za vas spremili posebne aranžmane tokom juna. 

Hrvatska ostrva idealna su za celodnevno uživanje, jedrenje, vodene sportove, nudizam, letnje žurke, obilaske antičkih lokaliteta. U zavisnosti od željenog odmora, pronađite ostrvo po svom ukusu. Dva ostrva, ipak, nude sve najbolje – egzotični Hvar i uzbudljivi Brač.

HVAR
Najduže jadransko ostrvo Hvar, važi za jedno od najlepših na svetu. Lepoti doprinosi razuđena obala, slikovite i kristalno čiste plaže, netaknuta priroda, bogata kulturna i istorijska baština, mirisi lavande, maslina i vina ali i gostoljubivi domaćini. Ostrvo je primamljivo i zbog mnogobrojnih manifestacija tokom sezone, kao i mogućnosti da se sretnu poznate ličnosti iz celog sveta.

Pored bogatog noćnog života u gradu Hvaru, glavne destinacije su Pakleni otoci, peščane plaže pored Jelse, rajske plaže ispod borovih šuma Zavale, egzotična mala mesta i mnogobrojne skrivene uvale.

Izdvajamo iz ponude:
Hvar Hvar, Jelsa
Hotel Pharos** Hotel Hvar***
Od 15.06.2012, 7 dana Od 15.06.2012, 7 dana
Noćenje sa doručkom Polupansion
220 eur po osobi 250 eur po osobi

U ponude je uključen i let do Splita bez uračunatih aerodromskih taksi i transfera.

BRAČ
Da li znate šta imaju zajedničko Bela kuća u Vašingtonu i Dioklecijanova palata u Splitu? Samo jedno, a to je brački mermer. Ali, pored Hrvata i drugih Evropljana i Amerikanci rado dolaze na jedno od najpoželjnijih jadranskih destinacija.

Ljubitelji adrenalinskih, vodenih sportova uživaju na poznatoj plaži Zlatni rat u mestu Bol. Popularni su windsurfing, ronjenje, vožnja kajakom, parasailing, jedrenje na dasci, ali i paraglajding sa Vidove gore, lov, planinarski izleti, šetnje do antičkih kamenoloma, jedrenje od uvale do uvale. Na Braču je obavezno i kupanje na plažama od najfinijeg peska, odmor u odličnim apartmanima i hotelima, fotografisanje kraških fenomena na svim stranama ostrva, i… gastronomske avanture.

Od maslina, preko bračkog sira, jagnjetine, do ribljih specijaliteta, rakije i vina u nekoj od čuvenih konoba ili finih restorana. Daleko je poznat i uzbudljiv noćni život u Bolu i mnogobrojne kulturne manifestacije u Supetaru.

Izdvajamo iz ponude:
Brač, Supetar Brač
Velaris Tourist Resort *** Villa Misura***
Od 15.06.2012, 7 dana Od 15.06.2012, 7 dana
Polupansion Noćenje sa doručkom
Po osobi 270 eur Po osobi 270 eur

U ponude je uključen i let do Splita bez uračunatih aerodromskih taksi i transfera.

Za sve dodatne informacije možete pozvati naš kol-centar na broj telefona +381 11 310 89 40, svakog dana od 8.00 do 20.00.
Gdestinacija.com; fotografije: Wikimedia