Kompanija Hangover Heaven obećava da će mamurluk “kao rukom odnesen” nestati svega 45 minuta po ulasku u njen specijalni autobus koji će opsluživati sve kockarnice u gradu.

Američka meka kocke, Las Vegas, grad u kojem je snimljena hit komedija "Mamurluk", nudi originalno rešenje za sve one koji se probude sa užasnom glavoboljom nakon celovečernjeg opijanja. 

Kako piše "Dejli mejl", kompanija Hangover Heaven obećava da će mamurluk "kao rukom odnesen" nestati svega 45 minuta po ulasku u njen specijalni autobus koji će opsluživati sve kockarnice u gradu.

Čarobni lek je injekcija koju je odobrila američka Adminsitracija za hranu i lekove i čije davanje nadgleda anesteziolog.

"Ljudi dolaze u Las Vegas da bi se opustili i da bi se proveli. Da li treba da izgube dan godišnjeg odmora zato što im je barmen prethodne večeri previše dolivao? Naravno da ne!", kažu u Hangover Heavenu.

Autobus će u svoj prvi obilazak krenuti u subotu 14. aprila. Da bi se mamurni popeli u njega treba najpre da plate "kartu" u iznosu od 130 dolara. Kompanija nudi, takođe, i dolazak direktno u hotelsku sobu, ali to košta 500 dolara.

Na svom sajtu Hangover Heaven ističe da ne zagovara alkoholizam.
Izvor: mondo.rs