Kampanju prodaje karata po izuzetno povoljnim cenama Jat nastavlja trećom promotivnom akcijom u 2012. godini, tokom koje će u periodu od 19. marta do 2. aprila ponuditi povoljne karte za putovanja od 26. marta do 1. jula.

Povratne karte za Beč putnici će moći da nabave po cenama koje se kreću već od 99 evra. Za 103 evra imaće priliku da putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid, Dubrovnik i Pulu. Jat će u ponudi imati karte od 133 evra za Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg i London (Getvik). 

Destinacije za koje će leteti po ceni od 143 evra su Cirih, Berlin i Brisel, a za 163 evra putnici će moći posete Amsterdam, Pariz i London (Hitrou). Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, Jat im nudi mogućnost da kupe karte po cenama koje se kreću od 203 evra.

Ove cene važiće takođe za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvataće sve takse osim usluge izdavanja karte.

Iz ponude se izuzima period uskršnjih praznika, kao i većina letova iz Evrope za Beograd i region posle 20. juna, dok će iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Atine, Dubrovnika i Pule putnici moći da putuju po promotivnim cenama sve do jula.

Karte možete da bukirate preko Call centra 310-89-40, svakog dana od 8.00 do 20.00 ili preko sajta Gdestinacija.com.