Zemlja u SAD, koja ima najmanji broj stanovnika, bogata je prelepim planinskim vencima, prostranim belinama, koje izgledaju kao da ste upravo stigli u raj…

U Teton Village mestu, u državi Wyoming, nalazi se poznati planinski Jackson Hole ski resort. Dobio je ime po istorijski značajnoj dolini Jackson Hole, a južno od nje se nalazi i prelepi nacionalni park. Okružen je neverovatniom planinskim vencima Jackson Hole-a, koje smatraju vrhunskim mestom za zimske sportove. Privlači skijaše i snoubordere iz zemlje i širom sveta. 

Ovaj planinski resort poznat je po veoma strmom terenu, pa se kaže da kada dobijete na ubrzanju, bukvalno letite sa ove planine. Pored skijanja i snoubordinga, postoje i druge zimske aktivnosti koje možete isprobati na Jackson Hole planini. Vrhunsko odmaralište, koje se tu nalazi, podstiče vožnju motornim sankama, vožnju balonom i mnoge druge aktivnosti.

Kada je vreme malo toplije i sneg se polako otapa, posetioci mogu uživati u ribolovu, planinarenju, biciklizmu i laganom uspinjanju uz visinski pejzaž, koji naprosto oduzima dah.
Izvor: LuxLife.rs