Do vojvođanskih salaša se iz Beograda i Novog Sada stiže brzo. Ova mesta su idealna za brzo i lako bekstvo od gužve i smoga, a nude relaksaciju, ali i aktivne šetnje, obilaske, jahanje, odličnu domaću hranu. Predstavljamo idealne destinacije za brz oporavak od života u gradu.

SALAŠ OD SRCA

"Salaš od srca" je udaljen pet kilomera od centra Inđije. Od Beograda je udaljen 43 kilometra, a od Novog Sada 32. Boravak na ovom salašu podrazumeva relaksaciju od savremenog, stresnog života, a na njemu je moguće organizovati žurke, dečje rođendane, punoletstva, svadbe, logorovanja, književne i likovne kolonije. Za goste sa posebnim željama, tu je tamburaška mužika, vožnja fijakerom od salaša do Golubinaca, kao i šetnja po okolini. Salaš je zatvorenog tipa i obavezna je najava dolaska.
Cena: Cela kuća (za osam osoba) 60 evra po danu. 

VIŠINKA
Art salaš "Višinka" udaljen je pet kilometara od Sombora. Sagrađen je 1925. godine, a obnavlja se i prilagođava novoj nameni, da postane slikarski atelje. Na salašu se može videti ručno oslikan nameštaj i bogata prodajna izložba umetničkih slika i suvenira. Salaš raspolaže sa dečjim igralištem, a ambijent je idealan za opuštanje i druženje, slikarske kolonije i radionice. Otvoren je samo za najavljene posete. Sobe se ne iznajmljuju. Organizuju se umetničke manifestacije, školice u prirodi.

MAJKIN SALAŠ

"Majkin salaš" je udaljen dva i po kilometara od Palićkog jezera. U skladu s tradicijom tu je restoran domaće kuhinje i smeštajni objekat "Cvetni salaš". Pored ova dva salaša u sastavu se nalaze i ribnjak, male ergela, seosko dvorište, voćnjaci, muzej poljoprivrednih mašina, dečje igralište, suvenirnica i golf teren.
Cena: Noćenje s doručkom 1.450 dinara. Doplata za ručak 700 dinara.

DIDA HORNJAKOV SALAŠ
"Dida Hornjakov salaš" nalazi se u neposrednoj blizini Sombora. Građen je krajem 19. i početkom 20. veka. Boravkom na ovom lokalitetu, čije se lepote otkrivaju tokom svih godišnjih doba podjednako, u punoj meri se doživljava punoća multikulturalnosti vojvođanske ravnice.
Cena: Noćenje – 1.650,00 dinara, dvokrevetna Doručak: 200, ručak 700, večera 500 dinara.
Izvor: 24 sata