Turistička organizacija Srbije će učestvovati na Međunarodnom sajmu turizma – Vakantiesalon 2012, Belgija, u Briselu od 2. do 6. februara.

Brisel (Wikimedia)

Turistička organizacija Srbije predstavljiće turističku ponudu naše zemlje, sa posebnim naglaskom na gradove Beograd, Novi Sad i Niš, zatim puteve kulture, kulturno-istorijske spomenike, seoski turizam, manifestacije u Srbiji, aktivni odmor u prirodi i prirodna bogatstva – nacionalne parkove, zaštićena prirodna dobra i Dunav. 

Na štandu turizma Srbije pored TOS-a učestvuju: turističke organizacije Beograda, Niša i Kragujevca, turističke agencije Glob Metropoliten tours i Bon Voyage, zatim Dunavski regionalni centar – DCC zajedno sa Klasterom Istar 21, Aerodrom Charleroi, Brisel, zajedno sa Wizzair-om i Balkan traffic. Centre Culturel de Theux će svoj materijal postaviti na pultu TOS-a.

Posebna pažnja posvetiće se promociji gastronomske ponude Srbije kao glavne teme u okviru promotivne kampanje TOS-a u 2012. godini. Povodom ove teme, na štandu turizma Srbije svaki dan će biti organizovane prezentacije i degustacija specijaliteta iz Srbije.
Gdestinacija