Madona poseduje 150 km predela za skijanje i transport ski liftovima do dva obližnja odmarališta Marileva i Folgarida.

Jedno od najpoznatijih italijanskih odmarališta sa iznenađujuće malim brojem stranih posetilaca. Vrlo prijatan gradić sa odličnim buticima i mnogim aktivnostima mimo skijanja. Padine su raznovrsne, široke i sa puno drveća. 

Italijanski ski centar Madona di Kampiljo je deo Skirama Adameljo Brenta oblasti i ima pristup 150 km dugačkim predelima za skijanje, sa 51 individualnom stazom koje opslužuju 24 ski lifta. Ovaj grad je direktno povezan sa ski oblastima Folgarida i Marileva.

Sneg- Madona di Kampiljo odmaralište poseduje 564 topova za veštački sneg, tako da može da poveća količinu snega na 20 km staza.

Kapacitet ski liftova – 24 ski lifta prevoze 31.000 osoba na sat vremena.

Postoje 2 aerodroma na manje od 2 sata vožnje tako da su ski vikendi na ovom mestu vrlo zgodni.

Skijanje u Madoni di Kampiljo
To je odličan teren za skijaše osrednjih mogućnosti koji mogu "krstariti" kroz šumu i uživati u prirodnim lepotama.

U blizini Madone nalazi se i seoce Pinzolo sa sopstvenom skijaškom oblašću i modernim ski liftovima, a sa druge strane Val de Sola nalazi se odmarališe Passo Tonale.

U Madoni di Kampiljo početnici se mogu upisati u neke od škole i budite sigurni da ćete već do kraja prve nedelje učenja skijati po čitavoj oblasti.

Madona di Kampiljo je bila jedan od prvih zimskih odmarališta koji je investirao u snoubording i ugostio mnoga imternacionalna takmičenja u ovom sportu.

Kada ne skijate imate mnogo mogućnosti za provod i neke druge aktivnosti. U odmaralištu se nalazi mnogo restorana i barova, noćnih klubova – od kojih neki rade do ranih jutarnjih časova.

Jedan od življih i manje pretencioznih barova je Cliffhanger, a svideće vam se i Des Alpes diskoteka. Cantina Suisse je mesto na koje morate otići ako volite koktele i živu muziku.
Izvor: B92