Idilično snežno okruženje austrijskog Hotela i Spa Bleibergerhof u Koruškoj na 920 m nadmorske visine doprineće da parovi provedu nezaboravne trenutke za Dan zaljubljenih.

Za one koji su u paru i još nisu odlučili gde da proslave Dan zaljubljenih, a traže toplinu, romantičnost i uživanje – Falkensteiner Hotel i Spa Bleibergerhof predstavlja pravi izbor. 

Kako bi Dan zaljubljenih bio za partnere poseban i nesvakidašnji, Hotel i Spa Bleibergerhof pripremio je specijalnu ponudu: "Koruška specijal". Ponuda uključuje: dva noćenja u sobi "Granat" uz mogućnost prelaska u luksuznu sobu bez doplate; izdašan doručak sa specijalitetima zdrave i organske hrane, kao i hrane bez alergena; upotrebu wellnessa, termalnog bazena, saune, termalnog kupatila, infracrvene saune i prirodnog jezera kao i prostranog dela za sunčanje i zemljane saune u velikoj bašti; fitness sobu sa najsavremenijom kardio-opremom vrhunskih proizvođača.

Svi gosti Hotel i Spa Bleibergerhof uživaće i u čuvenoj koruškoj kuhinji, čiji se kuvari vode izrekom da ljubav preko stomaka ulazi, pa će gosti osetiti i na tom polju istinski hedonizam.

Hotel i Spa Bleibergerhof nalazi se u Koruškoj, najjužnijoj austrijskoj pokrajini. Smešten je na 920 m nadmorske visine, poseduje termalne izvore i ima sve elemente klimatske banje. Tu je i prostrana bašta sa prirodnim jezerom, tunel za isceljenje, a oni sa sportskim duhom mogu da uživaju u planinarskim stazama, biciklizmu, golf terenima, livadama.
Gdestinacija