I tokom 2012. će biti nastavljena realizacija projekta postavljanja turističke signalizacije,uređenje turističkih lokaliteta i postavljanje interaktivnih izloga u opštinama Zlatiborskog okruga.

Projekat čija je ukupna vrednost četiri miliona dinara, realizuje se uz pomoć Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. 

Direktor turističke Regije Zapadna Srbija Miroslav Rađen izjavio je kako je nedostatak turističke signalizacije osnovna primedba turista u ovom području.

"Istraživanjem tržišta i anketiranjem turista utvrdili smo da je turistička signalizacija veliki nedostatak, uopšte u Srbiji,kao i u našoj regiji i to nas je motivisalo da i prošle i ove godine, uz pomoć Ministarstva realizujemo ovaj projekat", kazao je direktor Rađen.

U Zlatiborskom okrugu obeležene su turističkom signalizaciojom najvažnije destinacije, od kulturno istorijskih znamenitosti do privrednih aktivnosti i smeštajnih kapaciteta, kao i sela u kojima postoje kategorisana domaćinstva koja se bave turizmom i značajna izletišta.
Izvor: B92