Na Tari je sve spremno za početak zimske sezone, a smeštajni kapaciteti u hotelu Omorika i depadansu Javor rasprodati su do polovine januara.

Sneg pada od sinoć, ima ga oko 20 santimetara i još uvek pada, kaže upravnik hotela Omorika Milan Lazović. 

"Ove godine ponudili smo novogodišnje aranžmane u trajanju od tri do sedam dana po ceni od 16.940 do 27.610 dinara, koji uključuju i doček i reprizu Nove godine, i svi su rasprodati. Mesta ima još samo za doček i 1. januar u restoranima hotela Omorika po ceni od 5.000 dinara i Javor za 2.500 dinara", rekao je Lazović.

Upravnik Omorike naglašava da mesta za novogodišnje praznike u objektima Vojne ustanove Tara ima još u hotelu Beli bor, koji je do sada rasprodao polovinu svojih smeštajnih kapaciteta.

"Cene u Belom boru su ove godine dosta pristupačne i kreću se od 9.820 dinara za trodnevni aranzman sa dočekom Nove godine i reprizom 1. januara, do 19.310 dinara za sedmodnevni aranzman. Cena samog dočeka u hotelu Beli bor je 1.100 dinara", kaže Lazović.

On naglašava i da su u hotelu Omorika renovirali još 15 soba i priveli tako kraju ukupno poboljšanje kvaliteta smeštajnih kapaciteta.

Za ljubitelje skijanja i ove zime će biti na raspolaganju dve ski staze sa ski liftovima kod hotela Beli bor i staza namenjena početnicima kod hotela Omorika.
Izvor: B92