Za sve one koji žele da ožive strast u vezama, Falkensteiner Hotel & Royal Spa u austrijskom Zefeldu ima rešenje.

Profesionalno savetovanje stručnjaka o senzualnosti uklopljeno u stilski odmor pun užitaka pomoći će vam da se oslobodite svakodnevice, slobodno izrazite svoje želje i ideje, a da se pri tom koncentrišete na svog partnera.

Pod motom "Ljubav, strast i životni kompas" seksualni terapeut Bernhard Moric i tim hotela upućuju goste u oživljenu ljubavnu vezu, erotsku avanturu ili novo životno poglavlje.

"Prema anketi koju je sprovela ugledna agencija za posredovanje partnera ElitePartner, 45,7% ispitanih muškaraca i 47,1% ispitanih žena smatra kako je ispunjen seksualni život vrlo važan u dugotrajnoj vezi. A našim EroSPA želimo da podstaknemo upravo to", kaže Moritz. Osim parova, pozvani su i samci i oni koji putuju sami.

Obnavljanje prošlih veza, lečenje rana ostavljenih, ponovno otkrivanje svoga tela ili dobijanje podsticaja za otvaranje prema novim poznanstvima uklopljeno je u luksuznu i opuštenu atmosferu hotela s četiri zvezdice na tirolskoj visoravni.

Savjetovanje parova i seksualno savetovanje temelje se na principima i metodama sistematske terapije. Kao dopuna koriste se i metode iz telesne terapije, tantričke tehnike, ‘Touch for health’, kao i reiki i rad s energijama i savetovanja. Bernhard Moric sastavlja programe koji odgovaraju individualnim željama, problemima i potrebama parova.

"Tačka na i je prekrasan ambijent u našem hotelu s četiri zvezdice, koji je okružen čarobnom panoramom i adut je za uživanje. Wellness ceremonije i poseta ‘privatnoj spa-sobi’ s azijskom luksuznom kabinom i slanom pećinom pomažu da opet doživite osećaj zajedništva. Dosada se sigurno neće pojaviti, dok su erotski trenuci obavezni na dnevnom meniju.

Ukoliko neko nakon terapije dobije želju da provede neko vreme u samoći, dakle da pronađe vreme za sebe, Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld savršeno je mesto i za to’, kaže direktorka hotela Marina Albasini.

Gdestinacija