Atraktivne decembarske ponude Falkensteiner hotela na Tirolskoj strani Alpa…

I pred ove novogodišnje praznike, građani Srbije razmatraju gde da ih najlepše provedu. Za one sa istančanim ukusom i visokim očekivanjima, odličan izbor je Falkensteiner Hotel & Spa Royal Seefeld, na turistima i skijašima dobro poznatoj destinaciji Tirolskih Alpa.  

Ovaj hotel sa veličanstvenom arhitekturom i najvišim kvalitetom usluga, predstavlja pravi El Dorado za sportiste i ljubitelje prirode. Karakterišu ga veliki SPA i wellness vodeni svet koji se prostire na 3.500 kvadratnih metara, predivni pogled na Alpe, i naravno izvanredna kulinarska ponuda.

Za turiste koji dolaze tokom decembra meseca pripremljena je izuzetno atraktivna ponuda za predstojeće novogodišnje praznike: Božićni paket, u periodu od 21. do 26.12, koji uključuje tri ili četiri noćenja na bazi polupansiona, sa besplatnim korišćenjem SPA i wellness odaja, Božićnom gala večerom i romantičnom vožnjom saonicama…. Cena ovog aranžmana je od 381* EUR po osobi za boravak na bazi tri noćenja.

Doček Nove godine: Uzbudljiva zabava sa brojnim iznenađenjima; uključeni su: Novogodišnja gala večera, koktel-prijem sa šampanjcem, muzika uživo, vatromet, nagradna lutrija, rulet u kazinu…

Avantura u Tirolu: Ovaj program nudi izbor od 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona u periodu do 23.12, sa besplatnim korišćenjem SPA i wellness odaja, prostrane saune i modernog fitness salona, uz obilni švedski sto za doručak i serviran 5-delni obrok ili izbor sa švedskog stola za drugi obrok. Cena ovog aranžmana je od 269* EUR po osobi za boravak na bazi tri noćenja.
Gdestinacija

(* Cene ne uključuju lokalne takse.)